MILTOP INVEST

Firma Miltop, deo grupe D-DALTON DOO, predstavlja novoosnovanu kompaniju koja se specijalizuje za izgradnju urbanih vila.

Grupa D-DALTON DOO već ima prepoznatljivu reputaciju u Novom Sadu sa preko 30 godina iskustva u građevinskom sektoru. Dalton je sinonim za najprestižnije građevine u ovom gradu.

Možete imati puno poverenje u MILTOP INVEST, jer smo deo grupe Dalton.

legalna izgradnja 100 %
Kvalitetna gradnja 100 %
poštovanje dogovorenih radova 100 %

+

Izgradnja urbanih luksuznih vila

Kao deo grupe D-Dalton, sa zadovoljstvom najavljujemo naš novi projekat gradnje urbanih luksuznih vila u Novom Sadu. Svesni smo da postoji sve veća potražnja za malim zgradama koje pružaju luksuz, udobnost, mir i idealno su mesto za različite kategorije stanara, uključujući porodice i pojedince koji traže kvalitetan životni prostor.

ZAŠTO MILTOP INVEST?

Naša vizija je da stvorimo oaze elegancije i privatnosti, kako bi stanari mogli da uživaju u vrhunskom životnom stilu. Naše urbane vile su pažljivo osmišljene da zadovolje potrebe modernih stanara koji cene izuzetnost. Kvalitetni materijali, moderni dizajn i pažljivo odabrani detalji su deo naše predanosti pružanju visokog standarda kvaliteta.

Naši domovi su ne samo luksuzni, već su i idealno smješteni u blizini srca grada, pružajući pristup raznim sadržajima, kafićima, restoranima i kulturnim događajima. Bez obzira da li ste porodica ili pojedinac, naša vila će vam omogućiti privatnost i mir kada se vratite kući, pružajući vam udobnost i eleganciju koje zaslužujete.

+

Luksuz i praktičnost u jednom!

Radujemo se što možemo ponuditi ovaj novi način stanovanja u Novom Sadu, stvarajući predivne domove za različite kategorije stanara koji žele kombinaciju luksuza, udobnosti i praktičnosti u blizini srca grada.

Zatražite ponudu

Molimo Vas da popunite tražena polja i mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku na sva pitanja vezana za ovaj stan.